fbpx
Research Image

Aleph бе избрана от Microsoft Advertising за представител в Централна и Източна Европа

Aleph, известна преди като Httpool от Aleph, член на IAB Bulgaria, бе избрана от Microsoft Advertising за представител в Централна и Източна Европа.

Aleph, екосистема от глобални дигитални експерти, която свързва хиляди рекламодатели с милиарди потребители, обяви, че е избрана за рекламен представител на Microsoft в 23 страни в Централна и Източна Европа (ЦИЕ) и други избрани европейски пазари * (включително България) да подпомага създаване на рекламни кампании в продуктите на Microsoft за търсене, дисплей и шопинг реклами.

Чрез това споразумение, рекламодателите и агенциите в региона могат да се възползват от водещото предложение на Aleph, което съчетава рекламни решения и уменията на дигиталните експерти в региона, за разработване на рекламни кампании в рекламните платформи на Microsoft. Това сътрудничество позволява на Aleph да предостави на потребителите достъп до търсачката на Microsoft Bing, мрежите за търсене и аудитория на Microsoft Advertising, а сега и Microsoft Edge, създавайки диференцирани изживявания с висока стойност за потребителите и рекламодателите. Microsoft е в челните редици на иновациите, вливайки генеративна AI технология в своята рекламна платформа, за да отключи стойност за рекламодателите.

Aleph ще използва своя богат опит в индустрията и платформата в ЦИЕ и останалата част от Европа, за да гарантира, че рекламодателите и агенциите създават и оптимизират въздействащи, локализирани дигитални кампании. Освен това ще улесни плащанията от местните пазари, на които оперира чрез решението за трансгранични кредити и плащания на Aleph, рационализирайки операциите за рекламодатели и агенции.

„Развълнувани сме да разширим връзката си с Microsoft Advertising и да дадем възможност на нашите клиенти в Централна и Източна Европа и други избрани европейски пазари да създават въздействащи кампании в ценното продуктово портфолио на Microsoft – включително за новите иновации в генеративния AI. Това ще създаде нови възможности за нашите клиенти в региона да задълбочат ангажираността си с потребителите и да стимулират устойчив растеж.“ каза Венцислав Костов, управляващ директор Aleph в България.

IAB BULGARIA

НОВИНИ