fbpx
Research Image

MaistorPlus

С близо 400 000 уникални месечни посетители, MaistorPlus е водещата онлайн медия в сектора на интериорните и строителните решения, и ремонтите дейности в България.

В комбинация с предоставената от нас уникална услуга, помагаща на хиляди български домакинства в намирането на подходящ изпълнител за техния ремонт или интериорен проект, MaistorPlus предоставя ефективни възможности за достигане до различни сегменти от нишова аудитории, без алтернатива за българския пазар.


Платформата цели да разреши познатия проблем, къде и как да намерим добър професионалист, като предлага сигурна и надеждна система за обратна връзка.


След изпълнение на възложената работа, клиентите оставят положителен или отрицателен коментар относно представянето на наетия от тях изпълнител. По този начин изпълнителите имат възможност да развият в положителнa насока своите профили и съответно да намират в бъдеще по-лесно и повече работа през сайта. За клиентите пък този процес улеснява намирането на качествени професионалисти, защото могат да разгледат техните профили, препоръки и оферти, преди да вземат решение, кого да наемат.

“Това определено е най-добрият начин за намиране на качествени професионалисти, а за професионалистите – за намиране на повече работа.”