fbpx
Research Image

How to turn your Brand from “Good” to “Great”

Стъпка 1

Регистрация

How to turn your Brand from “Good” to “Great” – Workshop с Том Хидвеги – 10 май , само 25 места, на живо

Питали ли сте се каква е разликата между добрите и забележителните брандове? Как целите и ценностите на марката могат да повишат нейната ефективност?

Том Хидвеги е маркетолог, дългогодишен Старши директор творчески стратегии в The Coca-Cola Company. Редовен коментатор и гост-лектор в рекламния бранш с повече от 25 години опит. Възпитаник на програмата Cannes Creative Leadership и на Berlin School of Creative Leadership. Мисията му е да помага на марките да правят повече от това просто да са добри. Работил е по проекти за създаване, развитие и преоткриване на брандове по целия свят, включително и в България.

На този практически уъркшоп на живо в София Том се ангажира да постави основите на утвърждаването ви като уверен бранд стратег и да ви накара да се замислите. Ще навлезете дълбоко в същността на развиването и преобразяването на една марка.

В днешния пренаситен пазар е изключително важно да се отличавате, да носите смисъл и да вълнувате хората. Често мениджърите се лутат по който път да поемат, как да развият и укрепят конструкта на своя бранд и как да го адаптират към променящата се среда.

Виждаме как предимствата на продукта се сместват с тези на марката, което води до объркващи решения. Или как привидно добри и здрави марки нямат автентична цел, което създава стресираща среда за мениджърите им и ги обрича на използването на клишета.

Този уъркшоп ще ви помогне да добиете увереност в създаването на силен бранд, ще получите съвети и насоки за намиране на истинската цел на вашия бизнес, която да развълнува потребителите.

Уъркшопът се провежда на английски език, на 10 май от 10 – 16:30 ч.

Цена:
Участието в уъркшопа е на цена 499 лв (без ДДС), за членовете на IAB цената е 350 лв (без ДДС). Броят на местата е ограничен до 25.

Място:
Hotel Expo, зала Esplanade 1 / 7ми километър, бул. Цариградско шосе, 1784, София/

Програмата

10:00 – 12:00
Part 1
12:00 - 12:45
Break
12:45 - 14:00
Part 2
14:00 - 14:15
Break
14:15 - 16:30
Part 3