fbpx
Research Image

Etarget

Компанията Етаргет е една от водещите програматик платформи в Централна и Източна Европа. Създадена е през 2002 година. Като екип от опитни професионалисти заедно създадохме престижна рекламна мрежа в 7 страни. Управляваме рекламни инвестиции на клиенти и едновременно с това предоставяме най-добрите финансови условия за издателите.
Рекламната мрежа Етаргет беше създадена като платформа за реклама „на клик“. През последните 17 години портфолиото ни постепенно се развива и предлага модерни онлайн рекламни формати като банери, видео реклами, rich media формати, уникални опции за таргетиране и много други. Системата Етаргет се развива и усъвършенства непрекъснато и въвежда на пазара нови начини за ефективно увеличаване на приходите от реклама.


Etarget е отворена платформа, която осигурява достъп до големи глобални мрежи като Rubicon, Google Display Network, Internet Billboard, Smart Adserver и др. Нашите основни технологични партньори са AppNexus и Sizmek. Резултатите от кампанията са ясни и прегледни благодарение на измерването им с най-голямата агенция за онлайн изследвания в региона – Gemius.


Етаргет активно участва в регионални и европейски дейности, свързани с прилагането на правилата на GDPR в практиката. Нашата компания получи статут на европейски CMP (Consent Management Provider), което означава, че сме обработващ на съгласието за предоставяне на личните данни за целите на насочване на интернет реклама.


Също така станахме сертифициран доставчик на целева реклама, и така подкрепяме европейската инициатива за прозрачно обработване на съгласието за предоставяне на таргетирана реклама.
За да осигурим максимален обхват, ефективност и прозрачност на избрани рекламни кампании, Етаргет използва и други услуги и рекламни системи като Appnexus, Gemius, Sizmek, Centro или Facebook. Но винаги е в сила това, че всички тези решения предоставят своите услуги в пълно съответствие с GDPR.