fbpx
Research Image

AI for Busy Marketers: FOCUS ON BIG PICTURE AND INSIGHTS

AI for Busy Marketers e уъркшоп, насочен към маркетинг и дигитални специалисти, търсещи начини да повишат ефективността си чрез използването на изкуствен интелект. Уъркшопът ще даде възможност на участниците да генерират по-добри и по-бързи идеи за решаване на реални бизнес проблеми. Това е ключовият фокус и основната разлика спрямо други AI обучения.

В рамките на уръкшопа участниците ще могат да влязат в дълбочина по темите:

  • Как да създаваме и редактираме изображения
  • Как да направим правилния брийф за агенции и за ChatGPT
  • Как да опишем концепцията чрез сториборд
  • Какви са основните правни рамки, когато използваме AI
  • Кои са водещите правила и съвети при агрегиране на данни за криейтив идеи
  • Как да оптимизираме създаването на презентации

Лектори са Матей и Андрей, които са завършили обучения по AI в MIT, отличени се с множество награди, работили са за едни от най-големите брандове в Европа и света като Coca-Cola, Publicis, Havas, UEFA, McLaren, McCann и други. Ежеднвено създават AI инструменти, които решават реални проблеми в маркетинга. Обучили са над 700 организации досега.

„Нашата цел е да разкрием възможностите, които се крият зад Gen-AI и да помогнем на маркетинг специалистите да ги използват по най-добрия възможен начин, като представим необходимите инструменти за това“ споделят Матей и Андрей. 

Работилниците ще са във формат на дистанционни обучения, които ще позволят на участниците да работят и използват AI инструменти от своите лаптопи и телефони. В рамките на обученията, участниците ще имат възможност да се запознаят със съдържанието на ръководството „Lazy-Smart Gen-AI“ на Матей и Андрей и да упражнят уменията си чрез практически упражнения и дискусии.

Програма на обучението може да видите най-долу.

За изграждане на пълна картина и завършеност на уменията, препоръчваме участието и на двете обучения. Съдържанието се допълва и надгражда във втората сесия, която ще се проведе на 18.10 в идентичен формат, продължителност и ден от седмицата – петък.

Задължително е всички участници да разполагат с достъп до Chat GPT Plus.

На 24.09 (четвъртък) от 17:00 ще се състои 30-минутна онбординг среща с участниците. В рамките на онбординга лекторите ще дадат повече яснота относно програмата, ще проверят наличието на правилния абонамент за Chat GPT, както и участниците ще могат да зададат уточнителни въпроси, ако имат такива, преди обучението.

 

Цена: Участието в един уъркшоп е на цена 499 лв (с ДДС), за членовете на IAB цената е 350 лв (с ДДС). Броят на местата е ограничен до 25 души.

Обученията ще бъдат на английски език.

За повече информация относно обученията и начините за участие, моля свържете се с office@iabbg.net.

Програмата

9:00 - 9:30
Registration
9:30 - 11:30
Enhance your knowledge about gen-ai and how to use it to develop human first solutions
11:30 - 12:00
Coffee break
12:00 - 14:00
Break down how you can rethink quick and fast solutions for your business
14:00 - 14:30
Wrap up and Q&A