fbpx
Research Image

IAB България заедно с 11 бизнес организации изпрати отворено писмо до политическите партии

IAB България, заедно с други 11 водещи бизнес асоциации в страната, изпрати отворено писмо до политическите партии. В позицията акцентираме върху неотложната необходимост от устойчиво правителство, което може да се справи с наложителните проблеми пред българската икономика и бизнеса.

Писмото изброява шест критични области, които изискват незабавно внимание, включително интеграцията на България в Еврозоната и Шенген, необходимите законодателни и административни реформи за гарантиране на върховенството на закона, реформите в българското образование, работещи регулаторни институции, гарантиране на средствата от Плана за възстановяване и устойчивост и подобряване на условията за насърчаване на инвеститорите.

Като бизнес асоциация, посветена на защитата на интересите на дигиталната рекламна индустрия в България, IAB България признава критичната роля на стабилно правителство в стимулирането на икономическия растеж и насърчаването на бизнеса и гражданите. Затова призоваваме всички политически партии да насочат усилията си към задоволяване на нуждите на българските граждани и работят за изграждането на устойчиво бъдеще за страната.

Пълното отворено писмо е достъпно тук: otvoreno pismo.

IAB BULGARIA

НОВИНИ