fbpx
Research Image

Sunday Media

Агенция за дигитален маркетинг с пълен набор от услуги, създадена от основателите на най-голямата инфлуенсър мърчандайз платформа в България – SUNDAY HABIT.

От специално изработена стратегия до успешно изпълнение на кампанията, ние оживяваме вашите продукти и услуги чрез комбинация от създаване на съдържание, маркетинг на влиятелни лица, платени кампании в социалните медии и всичко останало, което ще разшири историята на вашата марка.
нфлуенсър маркетинг

#SUNDAYMEDIA помага на марките да създадат по-лична връзка със своята аудитория чрез топ влиятелни лица, като влогъри, блогъри, звезди в youtube и влиятелни лица в социалните медии.
Създаване на съдържание

Както всички сме чували – #CONTENTISKING. Ние ще създадем всякакъв вид съдържание, което ще отговаря на историята на вашата марка. Вирусни видеоклипове, влог серии, публикации в Instagram, съдържание на живо и всичко останало, което ще резонира с вашата аудитория.

Социална медия
Всяка платформа за социални медии е различна, ето защо съобщенията, които резонират в една, не е задължително да резонират в друга. Ние създаваме специално създадено съдържание и стратегия за всяка платформа, за да направим по-дълбока и по-смислена връзка с вашата аудитория.

Платени медии
Нашите сертифицирани професионалисти ще извлекат максимума за вашия специален бюджет и ще създадат насочени кампании, основани на данни и конверсия, използвайки най-новите инструменти за рекламиране, предлагани от платформите на социалните медии.