fbpx
Research Image

IAB Будилник – Native – 31.05.

Стъпка 1

Регистрация

Можете да заплатите директно през Stripe или да заявите проформа фактура. Изберете съответната следваща стъпка:

Стъпка 2

Директно плащане със Stripe

ПЛАТИ СЪС STRIPE

IAB Будилник ще ви освежи с нови идеи на 31 май

Събудете деня с нашите лектори в ⏰ IAB Будилник ⏰ на тема „Native„.

Искате ли да постигнете максимално завършен ефект на вашите дигитални рекламни кампании? Искате ли да ангажирате аудиторията си по един ненатрапчив и елегантен начин и да повишите познаваемостта за марката си? Вашето решение е native реклама.

Нейтив рекламата променя в играта в света на дигиталния маркетинг. Тя безпроблемно интегрира промоционално съдържание в изживяването на потребителя и го прави като естествена част от платформата. Със своя ненатрапчив подход нейтив рекламата се оказа много ефективна при привличане на вниманието на аудиторията и стимулиране на ангажираността.

На 31 май в ⏰ IAB Будилник – Native ⏰ ще се потопим в интересния свят на този инструмент и неговия огромен потенциал за вашия бизнес. Ще черпите идеи от извора –  експерти от водещи дигитални медии ще ви споделят своя опит, добри практики и съвети.

Не пропускайте тази възможност да отключите пълния потенциал на нейтив рекламата за вашия бизнес. Присъединете се към нас на ⏰ IAB Будилник ⏰ и събудете деня с идеи за повишена ангажираност на аудиторията, подобрена видимост и по-голям успех на онлайн присъствието на вашата марка.

• 9:40 – 10:00 ч. Елена Андреева – SBB Media
Тема: Lifestyle native проекти със създаване на съдържание – Elle.bg & Cosmopolitan.bg

• 10:00 – 10:20 ч. Сибел Реджеб – Economedia
Тема: Beyond Clicks: Crafting memorable content experiences in the right context

• 10:30 – 10:50 ч. Сибина Григорова, Йорданка Блажева-Вълчева – Публитикс Медия
Тема: Бермудският триъгълник „продукт-инфлуенсър-медиа“ и защо с един текст не можем да стигнем до всички

• 10:50 – 11:10 ч. Таня Стоянова – Нетинфо
Тема: Има ли стандарти в native и брендирано съдържание?

IAB Будилник ще се проведе с любезното домакинство на Полиграфия Офис Център на адрес бул. Цариградско Шосе 47А, вход от ул. Николай Ракитин 2. Ако предпочитате удобството на дома или офиса, има възможност да се включите и онлайн през zoom.

⏰ Вземете своя билет тук: КУПИ БИЛЕТ

Цена: Билетите са на символичната цена от 30 лв. (без ДДС), като членовете на IAB ползват 50% отстъпка (въведете код MEMBER).