fbpx
Research Image

Knowbox

Агенция за ПР и дигитален маркетинг. Ние сме екип, който мисли стратегически, преследва и постига целите на клиентите си с качествени корпоративни, маркетингови и дигитални комуникации, като не преставаме да сме последователни и постоянни в действията си.


НИЕ ВЯРВАМЕ,че за да бъде успешна една услуга, тя трябва да има добавена стойност за клиента. Затова с нашия екип винаги подхождаме към всяко задание със стратегическо мислене, целеполагане и търсим атрактивни, иновативни и най-вече рационални решения.
Дългогодишният опит в маркетинга и ПР-а ни прави комбинативни и успешни.
Познаваме работещите практики и знаем какви инструменти да използваме във всеки проект, като ги допълваме с креативност и иноваторство.

КАКВО НИ ОТЛИЧАВА – нашата експертиза е в изграждането на ПР стратегии, градивни отношения с медии и партньори, както и създаването на качествено съдържание. За нас клиентите са партньори и тяхната репутация е наша мисия. Историите, които градим за техните брандове, са наше предизвикателство. Дигиталните решения, креативното мислене за въздействащи формати в онлайн среда, създаването на нови аудитории, поддържането на проактивна комуникация и изграждането на онлайн активи за вълнуващо потребителско пътешествие са това, което клиентите търсят и оценяват като предимство в нашата работа.


НАШИТЕ УСЛУГИ – това, което ни движи напред е постигането на резултати за нашите клиенти. А това, което ни зарежда са доволните потребители, които сме успели да привлечем към света на брандовете, за които работим.