ТЕМИ

♦ Що е то видео маркетинг
♦ Еволюция и възможности на видео маркетинга
♦ Тенденции, специфики на пазара (екосистемата)
♦ Изграждане на стратегия
♦ Определяне на аудитория
♦ Видове платформи/канали
♦ Формати
♦ Купуване / продаване на видео формати
♦ Създаване на съдържание
♦ Продуктово позициониране – как се прави?
♦ Маркетиране на видео съдържанието
♦ Video Pricing Models
♦ Измерване (viewability, ad fraud)
♦ Монетизиране и дистрибуция
♦ Live video
♦ Какво е live streaming?
♦ Какви комуникационни цели могат да бъдат постигнати чрез live видео?
♦ Реализация
♦ Дистрибуция (Facebook Live, YouTube, STREAMER.BG)
♦ Популяризация на live streaming
♦ Статистика на гледаемостта

Формат: Практични насоки от специалистите в бизнеса върху реални казуси.
Хорариум: 12 часа

Детайли

ЦЕНА:

250 лв.(без ДДС)

БАНКОВА СМЕТКА

Интерактив Адвъртайзинг бюро България СД
IBAN: BG36BPBI88981230024920
BIC: BPBIBGS
ПОЩЕНСКА БАНКА

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕТО

Културен Център Г8.
ул. Гладстон №8

  • ЛЕКТОРИ
  • ПРОГРАМА

Таисия Кръстанова

Live Streaming Specialist - Streamer.bg

Таисия е заавършила „Приложни медии и комуникации“ в университет Duisburg-Essen, Германия, където открива своето влечение към потребителското поведение. Благоприятният климат и стечението на обстоятелствата я връщат в България, където събира 4-годишен опит в маркетинговите изследвания, преди да се насочи към маркетирането на една нова за българския пазар услуга – излъчването на живо /live streaming/.

На пръв поглед маркетинговите изследвания нямат нищо общо с излъчването на живо, но ако вникнете по-надълбоко се вижда, че и двете са насочени към целевите групи на бранда и служат за създаване на по-висока лоялност и по-добри пазарни позиции. Таисия ще представи какво е лайв стрийминг и как той се ползва  за постигане на комуникационни цели от водещи компании като Nestle, Purina, Braun, Fashion Days, Mtel, Audi и др.

Петър Владимиров

Client Service Director & Partner - Interactive Share

Петър Владимиров е Client Service Director & Partner в дигитална агенция Interactive Share.

През последните 8 години се занимава с дигитални комуникации и реклама, а преди това с PR. Завършил е Масови комуникации в Нов български университет. Разработвал е дигитални стратегии с фокус на бизнес резултати за някои от най-големите рекламодатели. Участвал е в редица семинари, обучения и конференции в страната и чужбина.

Има научни публикации на различни теми в областта на масовите комуникации. Правил е корпоративни тренинги за дигитални комуникации и технологии на десетки международни кампании.

Мария Атанасова

Head of 7Talents

Мария специализира Дигитална култура и медии във Финландия и се занимава с онлайн проекти от 10 години. Тя е експерт в направления като мултиплатформена бизнес и контент стратегия, дигитален сторителинг, бранд и талънт мениджмънт, инфлуенсър маркетинг и branded content.

Мария е основател и мениджър на 7Talents – първият дигитален медиен екип в България, пионер в създаването на иновативни digital-first видео проекти, менажирането на инфлуенсъри в различни области и продуцирането на интерактивно ентъртейнмънт съдържание, уникално за всяка видео и социална платформа като Vbox7.com, Facebook, YouTube, Instagram и др.

Последователите на техните проекти онлайн във всички платформи са близо милион и половина, а над половин милиард са гледанията на видеоклиповете им на годишна база. Сред най-успешните проекти на екипа ѝ са уеб-сериалите „Не така, брат“, „Следвай ме“ и „Апартамент 404“, както и хитови поредици за широка гама от аудитории като „Natali’s Beauty“, „Без Бутонки“, „А на бас“, „Бри4ка“, „Hairmaster“ и др. 7Talents е в портфолиото на Нетинфо, част от семейството на Нова Броудкастинг Груп.

СКОРО


Партньори

Останете свързани с нас

© 2018. IAB Bulgaria. Всички права запазени. Дизайн от Студио X. Разработка от SEOMAX