fbpx

Въведение, кореспондиращо с основните маркетинг принципи;

✓ Базова терминология и навлизане в програматик екосистемата;

✓ Задълбочаване в значението и употребата на ключовите параметри и платформи в програматик;

✓ Представяне и дискусия по конкретни case studies от различни ключови индустрии;

✓ Практична работа по групи с директна обратна връзка и надграждане от страна на лекторите;

✓ Сертификат.

Формат: Практични насоки от специалистите в бизнеса върху реални казуси.
Хорариум: 12 часа

Детайли

ЦЕНА:

250 лв.(без ДДС)

БАНКОВА СМЕТКА

Интерактив Адвъртайзинг бюро България СД
IBAN: BG36BPBI88981230024920
BIC: BPBIBGS
ПОЩЕНСКА БАНКА

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕТО

Културен Център Г8.
ул. Гладстон №8

  • ЛЕКТОРИ
  • ПРОГРАМА

Милена Мишинева

Chief Data Officer в Dentsu Aegis Network Bulgaria

Дигитален специалист с дългогодишен опит в медия индустрията. Милена е един от пионерите на българския пазар, които започват да развиват многофункционални технологични решения, базирани на данни, с цел да се доставя таргетирана реклама в реално време до най-подходящите консуматори.

В момента основният приоритет на Милена е управлението и развитието на един от най-сериозните у нас центрове за агрегиране и анализиране на данни – Amnet Audience Center. Той позволява създаването и анализирането в реално време на големи бази данни, които подобряват ефективността и точността на рекламните кампании.

Милена е опитен тренер, който е провеждал обучения по дигитален маркетинг, технологии и данни в действие и програматик решения за повече от 20 компании и техните служители.

Емил Олованов

Регионален Мениджър, Crimtan Балкани

Богат опит в продажбите, маркетинга и управлението на екипи доразвит от работа в компании от различни бизнес сектори – започвайки в FMCG до регионален мениджър на Австрийски Авиолинии за Западни Балкани.

От 2013  съдружник в българският joint venture,  и отговорен за развитието на продажбите за Балканския Регион на  Британската технологична компания Кримтан, разработваща собствени решения  за програматик и динамичен интернет маркетинг.

С  постоянното въвеждане на  пазара на най-новите технологични продукти,  развитието на динамичния екип, професионалисти в интернет маркетинга, и прилагането на  ноу-хау от водещия в интернет маркетинга пазар, Великобритания, наложи Кримтан в България като лидер при високо-технологичните програматик решения

Благовест Йорданов

Мениджър проекти в Нет Инфо АД

Дългогодишен опит в продажбите и управлението на проекти в разнообразни индустрии – финанси, недвижими имоти, телекомуникации.

През последните няколко години насочва усилията си към проекти, свързани с дигиталната трансформация на бизнесите и повишаване на тяхната ефективност.

През 2014г. става част от екипа на Нет Инфо, където реализира следните значими по темата проекти:

  • Изграждане на нова Google Analytics инфраструктура за събиране на данни от над 20 сайта и над 10 апликации, с използване на Google Tag Manager и миграция към Analytics 360.
  • Създаване на концепция и първи версии на инфраструктурата за автоматизирано рапортуване на данните с използване на Google Data Studio и различни инструменти за автоматизирано извличане на данните от използваните Google инструменти.
  • Задълбочено техническо изследване на RTB екосистемата и създаване на проект за перспективно позициониране на Нет Инфо в нея през следващите пет години.
  • Концептуална дефиниция и практическо изграждане на Нет Инфо DMP, базирано на login данните от ABV.
  • Развитие чрез модернизиране на рекламната платформа на Нет Инфо – Adwise.


Партньори

Останете свързани с нас

© 2018. IAB Bulgaria. Всички права запазени. Дизайн от Студио X. Разработка от SEOMAX