fbpx
Research Image

Тера Комюникейшънс ЕАД- най-големият доставчик на мобилни комуникационни услуги в страната се присъедини към IAB България

Най-големият доставчик в България на мобилни комуникационни услуги- Тера Комюникейшънс ЕАД се присъедини към IAB България

Тера Комюникейшънс ЕАД е най-големият доставчик в България на мобилни комуникационни услуги и през 2019г. стана част от LINK Mobility Group ASA водещ доставчик в сферата на мобилните комуникации в Европа, специализирана в услугите, използващи кратки съобщения, мобилни решения и платформи за изследване на потребителското поведение. Групата предлага широка гама от услуги и решения за различни икономически отрасли и сектори, в отговор на нарастващото търсене на решения, допринасящи за изграждане на стабилна връзка между бизнеса и клиентите, дигиталните платформите и потребителите. LINK Mobility Group ASA е със седалище в Осло/Норвегия и разполага с офиси в Норвегия, Швеция, Дания, Финландия, Латвия, Естония, България, Румъния, Германия, Испания, Полша, Франция, Швейцария, Австрия и Италия и др.

LINK Mobility Group ASA има повече от 20 годишен опит в предлагането на услуги за мобилна комуникация и с течение годините се превърна във водеща компания на този пазар. В групата има над 340 квалифицирани служители, разположени в различни държави в Европа и притежава значителен дял на пазара на мобилните комуникации и мобилните решения.

 

Тера Комюникейшънс ЕАД има сключени договори с всички мобилни оператори на територията на Република България, които предоставят услугата SMS на своите абонати, по силата на които има право да изпраща масови bulk SMS до техни абонати. Системата на Тера Комюникейшънс ЕАД е интегрирана с предоставените от мобилните оператори интерфейси и системи за свързаност, като по този начин технически се обезпечава възможността за изпращане на масови bulk SMS, в страната и извън нея, до абонатите на мобилните оператори.

Повече информация за компанията, можете да научите ТУК

Най-големият доставчки на платена телевизия Булсатком се присъедини към IAB България

„Булсатком“ ЕООД е най-големият доставчик на платена телевизия в България и заема трето място в страната по брой клиенти за широколентов интернет.

Като медийна компания, Булсатком се фокусира към това да  забавлява, развлича, информира и образова своите клиенти. Булсатком излъчва над 240 канала, от които над 130 в HD формат и 8 в 4K ULTRA HD формат. Компанията поддържа портфолио от богати и разнообразни ТВ канали, сред които са HBO, HBO2, HBO3, Cinemax и Cinemax2 и други.

От скоро Булсатком предлага иновативната услуга b-box. Това e ycтpoйcтвo зa дocтъп въpxy бeзжичeн интepнeт дo интерактивната телевизионна ycлyгa нa оператора. Уcтpoйcтвoтo пpeдлaгa нaй-мoдepнитe фyнĸциoнaлнocти нa Gооglе Аndrоіd ТV, вĸлючитeлнo пoддpъжĸa нa вcичĸи пpилoжeния oт Gооglе Рlау.

Безплатната видеотека, достъпна чрез IPTV и b-box устройствата на Булсатком е включва над 1000 филми, сериали и детски предавания. Предоставя достъп до образователните серии на Disney English за децата, изучаващи английски език.

Повече информация за компанията, можете да научите ТУК

IAB BULGARIA

НОВИНИ