fbpx
Research Image

ТАЙНИТЕ НА СОЦИАЛНИТЕ МЕДИИ

Знаете ли, че 3 милиарда души ползват социални медии, а всеки един от нас прекарва в тях по 135 минути на ден?

Знаете ли, че всеки интернет потребител има средно по 7 акаунта в различни социални медии, като на всеки 6 секунди се прави нов Facebook профил, а в LinkedIn има половин милиард души? Знаете ли, че в Twitter на секунда има по 6000 поста, а над 80% от потребителите на платформата я ползват през мобилно усройство? Знаете ли, че само във Facebook съобщенията, които се разменят за 24 часа, са над 1 000 000 000, а в Инстаграм се качват по 100 милиона снимки на ден?

А знаете ли как да използвате всичко това, за да развиете бизнеса си?

IAB Bulgaria организира майсторски клас за социални медии, на който ще научите как да позлвате този канал за бизнес цели.

Лекторите са безспорни професионалисти от реалния бизнес, които ще дадат практически насоки как да се изгради стратегия и как да се изполват максилано добре възможностите на социалните медии в зависимост от целите ви.

Ето и кои са хората, които ще споделят знанията и умения си

Ангел Искрев е Digital Creative Director в DDB Sofia. Той има над седем години опит в дигиталната реклама, разработвайки комуникационни решения за множество брандове в България и чужбина. Работил е за клиенти като Telenor Hungary, Telenor България, Крадецът на ябълки, Stolichno, Amstel, Kamenitza, McDonald’s, Beefeater, Absolut, Somersby и още много, много свестни марки.

Стелла Цокева ще разкаже за брандираното съдържание в социалните мрежи и защо brand storytelling-ът е толкова важен. Тя работи в сферата на маркетинга от 13 години, като в момента е Digital Marketing Strategist в What If, където отговаря за създаването и изпълнението на цялостни дигитални стратегии за клиентите. Има опит както с B2C брандове от ранга на Philadelphia, Lavazza, Верея, Opticlasa, Walmark, Победа, Арома, Bella и други, така и с големи B2B компании, опериращи на международния пазар.

Акцент върху използването на LinkedIN и Twitter за бизнес цели ще сложи Лазар Малаков от Httpool Bulgaria. Той има богат опит в различни индустрии в сферата на маркетинга, рекламата и продажбите. Вярва, че правилният подбор на целева аудитория е най-вече логическа задача с активна употреба на база данни и ще ви покаже как става това.

Георги Малчев и Ленко Йорданов ще ви научат как да достигате до релевантни аудитории и да измервате резултатите в социалните мрежи. Георги Малчев е управляващ съдружник в xplora.bg и работи за клиенти като Toyota, Medix, Whirlpool, Еконт, Сладкарници „Неделя“ и други. Той е и преподавател по маркетинг, комуникации и реклама в Нов Български Университет, а много често е член на журита за дигитален маркетинг и панелист на форуми за мениджмънт, маркетинг и реклама. Ленко Йорданов е Дигитален мениджър в xplora.bg, където създава и управлява дигитални стратегии в социалните мрежи. Ленко има над 4 години релевантен опит с локални и глобални марки и преподава заедно с Георги Малчев стратегии и комуникация в социалните мрежи в НБУ и във Висше международно бизнес училище Ботевград.

Обучението ще се проведе на 24-ти и 25-ти март в SOHO, a за да се запишете, пишете на office@iabbg.net.

IAB BULGARIA

НОВИНИ