fbpx
Research Image

Serpact е втората най-добра малка SEO агенция в света

На 12 юли 2023 SEO агенция Serpact, член на IAB България, беше избрана за втората най-добра малка SEO агенция в света от журито на наградите Global Search Awards! 

Агенцията беше отличена по време на официалната церемония по награждаване на Global Search Awards 2023, която се проведе в Париж в средата на юли. 

SEO агенция Serpact печели втора награда от престижния конкурс, но за първи път е отличена в категория “Best Global Small SEO Agency”, което е доказателство, че една малка, изцяло българска агенция, е достойна за световната сцена.

Какво сподели в деня на награждаването Hиĸoлa Mинĸoв, глaвeн изпълнителен диpeĸтop нa aгeнциятa:

“Хората, които ме познават знаят, че никога не съм харесвал второто място, но днес се чувствам горд с това признание, защото изцяло БЪЛГАРСКА агенция е на световната сцена!”

Освен за агенцията, тази награда е успех и за българските бизнеси и компании, които всеки ден избират България и се борят за това българите да бъдем забелязани и чути. Наградата доказва, че България не е просто малко парченце от картата на света – тя е държава, в която стотици млади и образовани специалисти постигат своите цели.

Повече за SEO агенция Serpact

Serpact е основана през 2016 година и днес, 7 години по-късно екипът й се състои от 22 талантливи професионалисти, които работят и се развиват в компанията. Заедно с основателя Никола Минков, всички те са причината Serpact да се превръща в една от водещите SEO агенции в България и Европа, и да се утвърждава на световната сцена.

Към днешна дата екипът на агенцията се гордее с над 2500 успешни SEO проекта, а благодарение на тях печели и 14 международни награди от престижни конкурси като Global Search Awards, European Search Awards, Clutch, Web Excellence Awards, Vega Awards и още.

IAB BULGARIA

НОВИНИ