fbpx
Research Image

Рекламата в Pinterest вече е възможна и от България

Платформата за визуално вдъхновение обяви международното си партньорство с Httpool („Ейч Ти Ти Пуул“)

Httpool, член на IAB България и част от Aleph Group, водещ глобален доставчик на дигитална реклама с покритие в над 50 държави, обяви международното си партньорство за продажби с Pinterest. Ролята на Httpool е да осигури достъп и управление на реклами в страните от тези региони, където Pinterest не предлага такава възможност до момента.

 Партньорството ще позволи предлагането на рекламните решения на Pinterest и в България.

Рекламодателите вече ще имат достъп до силно ангажираната аудитория на Pinterest – аудитория, която посещава платформата с желанието да открие идеи и да се вдъхнови за кампании на търговски марки.

 Повече от 460 милиона души влизат в Pinterest всеки месец, за да изберат продукти за своя гардероб, за новия си дом, за следващата почивка и много други. Рекламодателите имат шанса да се «впишат» в тези моменти на планиране и да генерират естествена съвместимост с потребителите, търсещи марки, които да вдъхновят следващата им покупка.

 Като партньор Httpool е в уникална позиция да предложи на дадена компания или бранд да рекламира в Pinterest за първи път.

„За нас е важно да си партнираме с Pinterest, за да помогнем на нашата мрежа от 21 000 клиенти да постигне резултати и растеж, като се ангажира с аудитория, която естествено идва в платформата, за да пазарува“, изтъкна Венцислав Костов, управител на Httpool България.

IAB BULGARIA

НОВИНИ