fbpx
Research Image

Най- големият работодател във BPO сферата- TELUS International Bulgaria се присъедини към IAB Bulgaria

TELUS International Bulgaria е поредният голям работодател присъединил се към IAB Bulgaria

TELUS International Bulgaria е водещ доставчик в сферата на BPO. С екип от над 3 800 души в София и Пловдив, компанията е най-големият работодател в сектора у нас.

TELUS International Bulgaria предоставя иновативно клиентско обслужване на над 50 езика, модериране на съдържание и дигитални решения от следващо поколение. Портфолиото от клиенти включва водещи световни брандове в областта на финтех, хайтек, туризъм, здравеопазване, видео, конзолни и мобилни игри.

TELUS International Bulgaria предлага на служителите си едни от най-модерните и комфортни работни пространства, както и над 40 допълнителни социални придобивки като допълнително здравно осигуряване, семейни пакети, собствен фитнес и карти за спорт, безплатни транспортни карти и други.

Като част от глобалното семейство на TELUS International, компанията застава зад философията „Даваме там, където живеем“. Всяка година в рамките на TELUS Ден на подкрепа служители, техните приятели и семейства, стават доброволци в една или няколко обществено значими каузи. Фондацията “Обществен борд на TELUS International Bulgaria” годишно инвестира 100 000 щатски долара в проекти на неправителствени организации в областта на здравеопазване, образование и екология.

Повече за тях можете да научите ТУК

IAB BULGARIA

НОВИНИ