fbpx
Research Image

Надя Гогова – Изпълнителен директор на IAB Bulgaria представи IAB Будилник в интервю за БНР Радио София

Надя Гогова, Изпълнителен директор на организацията: компаниите усилено търсят добри дигитални практики, а IAB Bulgaria подпомага успеха на бизнеса в тази насока

Digital Branding е ключов в днешната дигитална ера, а възможностите са наистина много. Компаниите усилено търсят добри практики, особено важни в настоящата пандемична ситуация, когато светът буквално се премести в онлайн средата. IAB Bulgaria подпомага успеха на бизнеса в тази насока, като предоставя ключови умения на компаниите.

На 18 март, IAB Будилник ще разбуди интереса на жадните за успех бизнеси, като точно в 10:00 часа ще представи безплатно онлайн съветите на  водещи професионалисти, с дългогодишен опит в дигиталния брандинг. Посетителите ще могат както да чуят презентации с конкретни добри практики и примери, така и да създадат контакти с други хора от индустрията – засега виртуално.

„Диталният брандинг се оказва ключов за бизнеса днес. IAB будилник е надраградената версия на IAB бизнес закуски – проект, който стартира през декември 2019 и предоставя възможности за създаване на качествено дигитално съдържание, дава добавена стойност, възможност за развитие на новите кадри, които имат нужда от нови добри практики. Учим се в движение.

Дигиталните умения се придобиват чрез обучения, а нови неща навлизат сега 2021-2022, екипите трябва да се ъпдейтват, за да вършат работата си адекватно. Много е важно да има човек, който отговаря за диджитъл частта. Оптимизацията на сайта е изключително важна.

Наблюдаваме, че неправилното позициониране на дадена кампания също се отразява върху нейния успех“, коментира Надя Гогова – изпълнителен директор на IAB Bulgaria.

Zoom и Facebook са платформите, благодарение на които Будилникът ще може да достигне до аудиторията, а най-важните теми на деня ще бъдат “На кого, какво и защо в дигиталния брандинг? Ефектът върху два бранда!”, “Изграждане на бранд инфлуенс”, “Дигитална трансформация на бизнеса през призмата на Digital Branding” и други.

От IAB подготвят още интригуващи събития съвсем скоро, например на 20 април ще можем да научим повече за Brandstorytelling, а през на 18 май за важността на подкастите в дигиталния свят.

Цялото интервю в БНР можете да изслушате ТУК

Статията е копирана от: https://bnr.bg/post/101438139/digitalniat-branding

IAB BULGARIA

НОВИНИ