fbpx
Research Image

Медийната група “Бранд Медия България” е най- новият член присъединил се към IAB Bulgaria

Медийна група “Бранд Медия България” ЕООД е издател на икономическия сайт ECONOMIC.BG, националния информационен портал KMETA.BG, безплатния вестник КМЕТА.БГ и сайта за лайфстайл Oshte.bg. се присъедини към IAB Bulgaria

Икономическият портал Economic.bg представя най-актуалните икономически, бизнес, финансови, пазарни и политически новини от България и света. Сайтът има над 1 500 000 уникални посещения месечно, а последователите във Facebook надвишават 240 000 души.

Аудиторията на Economic.bg са активно работещи мениджъри, специалисти и независими предприемачи. Най-голям е делът на българските читатели, които са над 90% от общата аудитория. След тях се нареждат посетители от Великобритания, Германия, Испания, САЩ, Италия, Франция, Холандия, Австрия и др.

Economic.bg предлага на своите читатели интервюта и коментари от водещи икономисти, финансисти и представители на бизнеса. Икономическият портал не само осведомява какво се случва, но и какъв е ефектът от събитията върху икономическия, социалния и политическия живот в България и по света.

Националният информационен портал KMETA.BG и вестник КМЕТА.БГ са единствените медии (онлайн и печатни), които представят в детайли работата на всички 266 общини в България. Акцент в информациите са следните теми:

  • Инвестиции в градовете – транспорт, образование, здраве, спорт, зелени системи
  • Атрактивни условия за привличане на бизнес
  • Развитие на зони за отдих и създаване на индустриални зони
  • Разработване на атрактивни туристически продукти и съхранение на културно-историческото наследство
  • Представяне на местния бизнес.

Читателите на КMETA.BG знаят най-важното, което се случва в България и по света. Facebook страницата на КMETA.BG има над 107 000 последователи. Медията поддържа и 30 регионални Facebook страници „Моят град е…“, които имат над 230 000 последователи.

Вестник КМЕТА.БГ е месечно пълноцветно издание с тираж 150 000 броя. То се разпространява безплатно във всички общински администрации и е достъпно както за служителите на местната управа, така и за хората, които я посещават.

Още.бг е онлайн от 1 септември 2021 г. и за отрицателно време се наложи успешно в своя сегмент с авторските си разработки и уникални статии на разнообразни теми като здравословно хранене, красота, мода, лайфстайл, култура, семейство, спорт, пътешествия, кулинария, ревюта на нови книги и филми, написани с много емоция и въображение.

Модерният и иновативен дизайн на Още.бг е една от причините сайтът да има такъв успех и активна аудитория в социалните мрежи.

Най-големият доставчки на платена телевизия Булсатком се присъедини към IAB България

„Булсатком“ ЕООД е най-големият доставчик на платена телевизия в България и заема трето място в страната по брой клиенти за широколентов интернет.

Като медийна компания, Булсатком се фокусира към това да  забавлява, развлича, информира и образова своите клиенти. Булсатком излъчва над 240 канала, от които над 130 в HD формат и 8 в 4K ULTRA HD формат. Компанията поддържа портфолио от богати и разнообразни ТВ канали, сред които са HBO, HBO2, HBO3, Cinemax и Cinemax2 и други.

От скоро Булсатком предлага иновативната услуга b-box. Това e ycтpoйcтвo зa дocтъп въpxy бeзжичeн интepнeт дo интерактивната телевизионна ycлyгa нa оператора. Уcтpoйcтвoтo пpeдлaгa нaй-мoдepнитe фyнĸциoнaлнocти нa Gооglе Аndrоіd ТV, вĸлючитeлнo пoддpъжĸa нa вcичĸи пpилoжeния oт Gооglе Рlау.

Безплатната видеотека, достъпна чрез IPTV и b-box устройствата на Булсатком е включва над 1000 филми, сериали и детски предавания. Предоставя достъп до образователните серии на Disney English за децата, изучаващи английски език.

Повече информация за компанията, можете да научите ТУК

IAB BULGARIA

НОВИНИ