fbpx
Research Image

Комуникационната група Interpartners Group се присъедини към IAB Bulgaria

Комуникационната група Interpartners Group стана вторият нов член на IAB Bulgaria за 2022

Interpartners Group е българска независима комуникационна група, която през 2022 отбелязва своята 30 годишнина. Създадена през 1992 г. като рекламна агенция, групата расте и се развива, като обособява самостоателни брандове ИнтерИмидж (PR , корпоративни комуникации и работодателска марка) и Media Camp (компания за медиа стратегии и нестандартни рекламни формати)

През последните 8 години Interpartners работи активно на още 8 пазара в региона на Балканите и Югоизточна Европа чрез своята мрежа SEEnthesis (www.seenthesis.com) и подкрепя редица български компании с експанзията им в региона.

Interpartners Group предлага 360-градусова маркетинг комуникация : с отлично изграден дигитален капацитет и завършен спектър услуги – проучване и стратегии, бранд анализ и позициониране,  ATL & BTL кампании, дигитални комуникации и развитие и подръжка на социални мрежи, връзки с обществеността, корпоративни комуникации и изграждане на работодателска марка.

Групата следва модел на работа, в основата на който стои търсенето и откриването на харизматичната сила на всеки бранд. А #БрандХаризмата е разковничето за пазарен успех на клиентите на компанията.

Сред клиентите на Interpartners Group са, Intersport, Jotis, BWin, Palms Mercure Royal, Saint-Gobain Glass, „Девин“, Schneider Electric, Deichmann, Американският университет в България, Servier и др.

IAB BULGARIA

НОВИНИ