fbpx
Research Image

IAB България избра нов Управителен съвет и Председател

IAB България, най-голямото сдружение на медии, агенции, рекламодатели и технологични компании, отговорни за дигиталния бизнес в България на 19 Ноември 2019г. – избра за свой Председател Радослав Неделчев, Chief Operating Officer, Dentsu Aegis Network. Втори мандат член на управителния съвет, той има 20 годишен опит в сферата на маркетинга и дигиталните комуникации и приема позицията като отлична възможност да развива дигиталната средата в посока разработване на пълния ѝ потенциал.

Нови попълнения са Димитър Денев, Digital Marketing Manager, A1 Bulgaria, Николай Бойков, Executive Director, Operations at All Channels Communication Group и отново се присъединиха Ангел Искрев, Tворчески директор в proof и Христо Христов, Собственик Ейч Ар Кепитъл

Пълният състав на новия управителен съвет е :

Радослав Неделчев,

      1. Dentsu Aegis Network

Чавдар Димов,

      1. Икономедиа

Добринка Стойкова

      1. – Парасхаки, guts & brains DDB

Георги Малчев

      1. , Xplora

Димитър Денев,

      1. A1 България

Зоя Василева

      1. , BTV Media Group

Aнгел Искрев,

      1. proof.

Николай Бойков,

      1. All Channels Communication Group

Христо Христов,

    1. Ейч Ар Кепитъл

Така в IAB България се осигурява представителство на различни отрасли / медии, агенции и рекламодатели/ от дигиталната среда и бизнес.

Основен фокус пред IAB България ще продължи да бъде популяризирането и спазването на световните IAB стандарти в областта на онлайн рекламата, увеличаването на интерактивния маркетинг, базиран на данни и проучвания, както и развитието на дигиталния пазар в България в тясно сътрудничество с бизнеса и регулаторните органи чрез провеждането на образователни инициативи, които да повишават нивото на компетентност на кадрите в интерактивния маркетинг.

Председател и членове на Управителния съвет се избират веднъж годишно. На ръководната позиция Председател в сдружението до този момент беше Радослав Неделчев, който изпълняваше длъжността от юли тази година и сега ще продължи официално с пълен годишен мандат.

IAB BULGARIA

НОВИНИ