fbpx
Research Image

Членовете на IAB- Offerista Group вече са част от консорциума MEDIA Central

Дигиталните постижения срещат лидера на пазара в областта на неадресираната поща: Offerista Group GmbH е част от консорциума MEDIA Central. С новото партньорство компаниите ще обединят опита си в офлайн и онлайн рекламата и по този начин значително ще увеличат обхвата на услугите си, предоставяни от един източник.

Традиционните и дигиталните канали комуникират предложенията на ритейлърите по различни начини, за да отговарят на различните потребителски навици. Но същевременно се допълват при все по-комплексната потребителска пътека. От 2019 г. MEDIA Central вече си сътрудничи с Offerista Group GmbH, за да удовлетвори изискванията на клиентите от ритейл сектора за комуникация на предложенията им по всички канали.

С повече от 130 служители и 8 локации в Европа Offerista Group GmbH вече е част от консорциума MEDIA Central, пазарен лидер в областта на неадресираната поща. Това партньорство е резултат от стремежа на двете компании да осигурят най-доброто обслужване от един източник. Чрез позициониране офертите на клиентите си в множество канали, се очаква и увеличение в общия обхват от достигнати потребители. В качеството си на независима, full service медийна агенция, MEDIA Central продължава да следи качеството на всички хартиени и дигитални канали в съответствие с изискванията на клиентите.

Мнението на директорите на двете компании и повече за партньорството можете да разгледат ТУК

IAB BULGARIA

НОВИНИ