fbpx
Research Image

Българската творческа агенция proof. стана най-награждаваната на IAB MIXX AWARDS EUROPE 2022.

proof., както и другата наградена българска агенция together&, са членове на IAB България.

proof. грабна злато в категорията „Brand Advertising Campaign“ с кампания за Скапто и в категорията „Campaign Effectiveness“ с кампания за „Четири Лапи България“. За втората кампания proof. получи и сребро в категорията „Non-Profit/Corporate Social Responsibility“.

Сребро от proof. получиха в категорията „Campaign Effectiveness“ за кампания на TELUS International Bulgaria. За същата кампания proof. получи и бронз в категорията „Direct Response/Lead Generation“, сребро в категорията „Influencer Marketing“ и сребро в категорията „Social Media“.

together& получи сребро в категорията „Digital Audio Advertising“ за кампания на „Ние, децата“.

IAB MIXX AWARDS EUROPE и Research Awards са ежегоден конкурс, който показва най-доброто от дигиталната реклама в цяла Европа.

Победителите бяха обявени на гала вечеряна водещото годишно събитие на IAB Europe „Interact“. То се проведе на 25 май в Мадрид, Испания.

„Interact“ е събитие, на което вече повече от 13 години водещи европейски рекламодатели, експерти от индустрията, агенции и собственици на медии се срещат и споделят най-добрите практики в различни столици в цяла Европа.

IAB Europe благодари както на журито на MIXX Awards. Тазгодишното жури включва експерти от Bauer Media, Bloomberg Media, Coca Cola, Kantar, Mindshare, Publicis Media, Samsung Ads, TikTok, Vodafone, Wunderman Thompson и Yahoo!.

Журито на MIXX Awards Europe беше председателствано от Антония Фолкнър, ръководител маркетинг и анализи в Samsung Ads Europe и APAC.

IAB BULGARIA

НОВИНИ