fbpx
Research Image

NAOS

NAOS България е филиал на NAOS, една от водещите независими козметични компании в света, с над 40-годишна история, повече от 60 уникални патента и 3 марки, вдъхновени от кожата – BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR. Сред безспорните иновации на компанията в козметичната индустрия са първият шампоан без детергенти (NoDé), мицеларната технология за почистване на кожата и първата мицеларна вода в света – Sensibio H2O, патентът Matricium™ за регенерация на клетките.

В основата на всички продукти на NAOS стои уникален научен подход: екобиологията. Екобиологията разглежда кожата като постоянно развиваща се екосистема, която взаимодейства със средата и чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат съхранени. За разлика от традиционната козметика, екобиологичният подход действа в дълбочина, вместо само на повърхността.

NAOS налага тенденции не само на глобално, но и на местно ниво. През последните 10 години компанията в България реализира иновативни проекти, насочени към здравните общности, клиентите на марката и широката публика. Сред ключовите инициативи на NAOS България са дългогодишната информационна кампания „Заедно сме в борбата срещу акнето“, благотворителното женско бягане BIODERMA Women’s Run, научната конференция „Дерматологични срещи“ за дерматолози от България и Балканите.