fbpx
Research Image

Как да подготвим успешна заявка в конкурса IAB MIXX AWARDS 2024 или какво можем да научим от наградените кампании в миналото издание

Стъпка 1

Регистрация

Конкурсите IAB MIXX Awards се организират ежегодно в 18 държави по света и са единствените международни награди за интерактивен маркетинг и еталон за постижения в дигиталната индустрия. Наградите са показател #1 в света за най-добрите кампании, а победителите оформят бъдещите тенденции в бранша.

Правилно подготовената заявка е ключов елемент от успеха на всяка кампания. И тази година сме подготвили уебинар, в който професионалисти от отличените компании през изминали издания, както и членове на техническата комисия на конкурса ще споделят своите препоръки за  създаването на заявка за конкурса. Под формата на презентации и отоворена дискусия те ще представят практически насоки за подготовката и ще отговорят на вашите въпроси.

Можете да зададете своите въпроси предварително на имейл: info@iabbg.net или по време на самото събитие.

Включете се на 07 февруари 2024 г. от 13:30-15:00 часа в Zoom, за да разберете на какво е важно да обърнете внимание при оформянето на вашите заявки.

Част от въпросите, на които ще отговорим по време на събитията, са:

  • Какви са най-големите затруднения при писането на заявка
  • Какви са стъпките, които трябва да се следват
  • Насоки за оформление на текста и видеото
  • Какво може да приближи една кампания към наградите в дадена категория
  • Какви грешки най-често се допускат при представяне на кампанията

Събитието е БЕЗПЛАТНО с предварителна регистрация. Видеозапис от събитието ще бъде изпратен само на регистрираните за уебинара потребители.

Регистрацията на заявки за IAB Mixx Awards ще стартира на 19.02.2024 г. с Early bird цени до 03 март. Очаквайте скоро пълната информация.