fbpx
Research Image

IAB организира Q&A сесия с експерти по авторско право

ИАБ България организира специална дискусия, посветена на последните промени в Закона за авторското право. Срещата ще бъде с адвокат Жулиета Мандажиева и други опитни адвокати от KDBMLaw, които ще дадат важна информация за измененията и актуализациите, настъпили в закона от 1 декември. Сесията има за цел да ви предостави разбиране на новостите и да ви помогне да сте добре информирани и в съответствие с изискванията. Адв. Мандажиева е участник в работната група към Министерство на културата по подготовката на законопроекта. В рамките на срещата тя и колегите й ще ни въведат и насочат в тънкостите на последните промени в Закона за авторското право и сродните му права. Срещата ще бъде във формат презентация с въпроси и отговори (Q&A), затова може  да подготвите своите въпроси към юридическия екип.

Дневен ред:

  • Преглед на последните промени в Закона за авторското право и сродните му права
  • Последици за членовете на IAB
  • Практически насоки за адаптиране към промените
  • Отворена сесия с въпроси и отговори – възможност да получите професионални отговори на вашите запитвания

Дискусията предлага рядка възможност за директно взаимодействие с правни професионалисти, които са специализирани в авторското право.

Заповядайте на:

Дата: 15 декември 2023 г. (петък)

Час: 10:00 – 12:00 ч

Място: Полиграфия Офис Център (Конферентен център Нелсън Мандела) – зала Йоханесбург, адрес бул. Цариградско Шосе 47А, вход от ул. Николай Ракитин 2.

 

Цена: Безплатна регистрация за членовете на ИАБ през формата или с имейл на office@iabbg.net

Участието за членове на IAB България е безплатно.

За компании, които не членуват в IAB, таксата за участие е 50 лв без ДДС. (билети тук)