fbpx
Research Image

АРОМА КОЗМЕТИКС e най-новият член на IAB Bulgaria

Към IAB Bulgaria се присъедини пореден рекламодател: козметичната компания Арома козметикс 

АРОМА КОЗМЕТИКС е създадена през 2012 година в гр. София. Основната дейност на компанията е дистрибуция и маркетинг на бързооборотни стоки под собствени търговски марки.

Ние предлагаме висококачествени и достъпни продукти на българските потребители от различни поколения в следните категории – грижа за устната хигиена, грижа за кожата и косата, грижа за бебета и деца, лична хигиена, грижа за дома и дезинфекция и др. Нашите емблематични марки Здраве, Aroma, Astera, Чисто са едни от най-силните на български пазар, с дългогодишна история и изградено доверие сред нашите клиенти и партньори.

Стремежът на Арома Козметикс е да развиваме нашите брандове и портфолиото ни от продукти в основните за нас пазари – България, страните от ЕС, Балканския регион и Близкия изток.

За да гарантираме най-високо качество на продуктите и услугите ни, отдаденост на здравето и красотата на клиентите ни, както и отговорно отношение към околната среда и обществото, ние въвеждаме и прилагаме международно признати стандарти за качество, утвърдени практики и етични кодекси за поведение.

Водим последователна политика за корпоративна социална отговорност, като подкрепяме различни социални каузи и даряваме козметични и хигиенни продукти на различни социални групи в нужда.

Сайт: www.aroma.bg

IAB BULGARIA

НОВИНИ