fbpx
Research Image

Serpact

Serpact възниква от любовта към търсенето и радостта от намирането. Когато хората имат нужда от решения и отговори и ние им помагаме да ги открият. Това е много удовлетворяващо и ефективно. Именно около този интерес и страст се оформя ядрото на компанията. 

 

Основана през 2016 г., агенцията вече наброява 20 специалиста. 

 

Serpact е единствената българска SEO агенция с презентация на официално събитие на Google 2 пъти!

 

Serpact получи шанса да участва в събитието Google Dance 2018 в Цюрих със собствен казус.

Това се случи отново през 2021 година, когато Дидо Григоров – Head of Content Department в Serpact отново беше част от събитие на Google – Webmaster Unconference юни 2021г.

 

Serpact също е горд победител в Search Awards за 2019г. и Global Search Awards за 2020г.

През 2021 година Serpact добави към своите награди:

  • Vega Award в категорията за най-добра SEM кампания;
  • Clutch Leader Awards 2021: Топ маркетинг агенция в България; 
  • Две награди от WEB Excellence Awards за Advertising & Marketing и SEO, Integrated Campaign;
  • Престижната марка „Високи постижения в иновациите“ от Седемнадесети национален конкурс – “Иновативно предприятие на годината” 2021.

 

През 2021г. Към постиженията си компанията добави и първата европейска SEO конференция – SerpLight Conf. – организирана в България, с големи имена от бранша и представители на огромни бизнеси като Google, Semrush и др. 

“Ние сме фокусирани върху 3 основни области на SEO – технически одити, проучване на съдържанието и популяризиране на съдържание. Ние също така правим всичко възможно, за да разберем бизнеса на клиентите и да анализираме и действаме проактивно за успех.

Стремим се към съвършенство и задълбочен анализ на казусите на клиентите. Поради това ние разработихме няколко собствени инструмента за Performance SEO, за да измерваме цифровото развитие на клиентите.

Стъпвайки върху класическите методи на SEO, ние търсим нови и иновативни начини за подобряване на видимостта и осведомеността за марката на клиентите. Творческото мислене и brain-storming техниките са от решаващо значение за това.

Освен това управлявахме видео серии с водещи имена в индустрията, за да помогнем на общността да достигне по-високо ниво.”