fbpx
Research Image

CreateX

Сайт: https://createx.bg

Александър Иванов основава CreateX преди 4 години, когато, успоредно с работата по развитието на агенцията, той е и образователен директор в СофтУни. С времето той се докосва отблизо и до процеса по преподаване, като води лекции на различни теми от дигиталния свят и се среща с много от студентите на СофтУни, превръщайки се не просто в техен преподавател, но и в ментор за тяхното развитие.

Междувременно и работата в CreateX се движи на пълни обороти. Тя стартира с основен фокус върху performance маркетинга – работа върху оптимизацията на сайтове за търсещите машини (SEO) и онлайн реклама в екосистемите на Facebook и Google по модела pay-per-click (PPC). С времето агенцията се развива, екипът нараства до 25 души, а в портфолиото ѝ се появяват още ключови услуги – Social Media Marketing, Email Marketing и Strategic Marketing.

С началото на пандемията прогнозите бяха неясни за много бизнеси, но не малка част от тях осъзнаха нуждата от активно дигитално присъствие, а това още повече засили и растежа на агенцията. CreateX не само успешно отваря втория си офис във Велико Търново, но разширява още повече набора от услуги, които предлага, като този път към семейството се присъединяват Creative Production и Web Development. По този начин се затваря 360-градусовия маркетинг пакет, който агенцията предлага на своите клиенти.