fbpx
Research Image

btv Media Group

bTV Media Group е водещият източник на информация, с най-високо доверие и предпочитано място за позитивно развлечение на българския пазар. Медията привлича най-много телевизионни зрители с качествена, надеждна, интригуваща и разнообразна локална и чуждестранна продукция.

Част от портфолиото на bTV Media Group са телевизионни канали, радиостанции, дигитални платформи и бранд за киноразпространение.

Основният канал на групата, bTV, e първата българска частна национална телевизия. Създадена е през 2000 година и запазва и до днес водеща позиция сред зрителите.

Новините и актуалните предавания на bTV са безспорен лидер по отношение на доверието на зрителите и многократно са посочвани като най-предпочитан и достоверен източник* на информация в различни проучвания. Новинарското съдържание е в ръцете на най-изявените и уважавани журналисти в страната, които всяка година получават признание за работата си и с десетки престижни награди. Те имат достъп до най-съвременните технологични решения, за да представят работата си на световно ниво.

bTV е телевизията, която предоставя висококачествено, разнообразно и вълнуващо развлекателно ТВ съдържание в България. В него зрителите откриват възможно най-пъстрата и богата палитра от човешки истории, гледни точки и житейски опит, представени по въздействащ начин от обичани ТВ лица и с безкомпромисно високо качество на продукцията.

bTV е най-високотехнологичната телевизия в България, която задава тенденциите в областта у нас. След като първа въведе HD качество на картината, bTV внедри и технологията добавена реалност и много иновативни инструменти за интерактивно представяне на информация, в синергия със социалните мрежи и потребителско съдържание. През 2019 година bTV реализира най-мащабния технологичен проект в историята си с въвеждането на уникално за Централна и Източна Европа интегрирано 360-градусово студио.

bTV Media Group осигурява взаимодействие между всички канали в групата, така че да позиционира висококачествените си продукции еднакво успешно в телевизионна, онлайн и радио среда.

bTV е социално ангажирана – не само с най-мащабната доброволческа кампания „Да изчистим България заедно“ и подкрепата на различни социално значими каузи, но и с отговорното си съдържание, близко до ценностите и приоритетите на хората.

Сайт: https://www.btv.bg