fbpx
Research Image

Xplora

Стаж според кандидатурите и според нуждите в екипите на Content Marketing & Creative; Design & Creative; Project Management; Performance Marketing; Social Media Performance Marketing

Платен стаж, с личен ментор, назначени над 80% от стажантите; много от стажантите, стартирали преди години, вече са на ключови позиции

Гордеем се, че сме назначили над 80% от стажантите ни на работа в Xplora – Content & Creative ; Social Media Performance; Performance Marketing; Design & Creative; Project Managaement.

Много от колегите, в т.ч. и мениджъри на екипи в агенцията, са били първо стажанти. Моделът ни не е настроен да имаме постоянно стажанти – имаме периодично такива позиции, когато планираме да разширим екипа си с някого, който тепърва ще трупа опит.

Назначили сме много от стажантите, защото:

a) имаме много внимателен процес по подбор;

б) както стажантите, така и ние поемаме своята отговорност за всеки ден и за всяка седмица от стажа;

в) даваме много детайлна обратна връзка..

Стажовете в Xplora продължават от 2 до 3 месеца на поне 6 работни часа на ден и са платени. През годините сме се убедили, че успяваме да привличаме правилните стажанти, да им дадем стойност по време на работата си при нас и така да ги спечелим да останат като част от екипа. А за тези, които учат, бързаме да кажем, че сме гъвкави в структурирането на програма за обучение за максимална ефективност при съчетаване на университет и стаж.