fbpx
Research Image

Борис Стоянов

Името ми е Борис Р. Стоянов от София на 26 години. Университетското си образование съм следвал в Обединеното Кралство, като съм възпитаник на Lancaster University със специалност Дипломация и чуждестранна политика (магистър), а преди това с отличие приех и диплома за бакалавърска степен от Софийски университет „Св. Климент Охридски“ по Връзки с обществеността с втора специалност руска филология. Завършил съм Първа Английска Езикова гимназия в София, със специалност история и руски език.

 

Професионалният ми път започна като копирайтър в All Channels и през последните около 5 години премина през всички нива на маркетинга, рекламата, дигиталните среди и инфлуенсър маркетинга –

  • бивш маркетингов директор на ЦСКА 1948,
  • творчески lead в инфлуенсър агенция REVtag
  • творчески копирайтър във Vivavision, както и още други позиции свързани с рекламния бизнес.

 

Към момента съм PR мениджър в All Channels и се занимавам основно с разработването на концепции и стратегии в инфлуенсър маркетинга и класическия PR за редица големи клиенти.

 

В допълнение разработвам PhD дисертация на тема „Дигитална комуникация и политическо влияние – нравственият смисъл на комуникационните технологии“ с основен фокус върху дигитализацията на политическия дискурс и използването на канали за дигитална комуникация и инфлуенсъри с цел влияние над масите.