fbpx
Research Image

ORM – Digital Solutions

Сайт: https://orm.bg 

Ние, ORM.BG, сме първата дигитална агенция, която предлага цялостно обслужване за управление на онлайн репутация и дигитален маркетинг услуги в страната. Нашата мисия е не просто да следваме пулса на времето с актуалното потребителско поведение, но и да поддържаме челното си място при създаване на тенденции.

Стартирахме дейността си в началото на дигиталната ера и натрупахме богат опит в дигиталния маркетинг и изграждането на онлайн – лична и бизнес – репутация. Това ни позволява прецизно да анализираме развитието на пазара, за да предложим качествено и надеждно обслужване с отношение към клиентите. От създаването на бранд стратегия, през управление на маркетингова промоция, управление на социални мрежи, оптимизация и комуникацията в блогове, кризисен PR и корпоративен имидж – изминали сме всяка стъпка в онлайн пространството.

Но с това не се изчерпва арсеналът ни от възможности. Обичаме да предизвикваме екипа си, така че да се развиваме в посока пълно обслужване на нашите клиенти. Затова се стремим и да създаваме софтуерни решения, които позволяват бързото адаптиране към желанията на всеки един клиент за условията на неговия конкретен случай. Горди сме, че създадохме и първата SaaS платформа, изцяло Cloud базирана, за провеждане на дигитални маркетинг кампании. Чрез нея промоционалната активност може да стартира за по-малко от седмица.

Така, стъпка по стъпка по дигиталната пътека, успяхме да завършим с отлични резултати близо 400 проекта. Най-голямото признание обаче не измерваме с цифри, а с доверието на клиентите и общото удовлетворение от добре свършената работа.