fbpx
Research Image

Media Group Bulgaria

Сайт: https://www.mgb.bg

Медийна група България вече 30 години е най-големият издател на печатни медии в страната и една от водещите информационни онлайн групи.

Нашата цел – да информираме честно!

Качествената и модерна журналистика е запазена марка на най-влиятелния всекидневник в страната – „24 часа”. Устойчивият модел и високи стандарти на марката „24часа” превърнаха онлайн изданието www.24chasa.bg във вестникарски сайт №1 в България.

Портфолиото включва още високотиражния таблоид „България Днес”, лидера в разследващата журналистика „168 часа”, семейния вестник на българите „Всичко за семейството”, любимия седмичник на пенсионера „Клуб 100”.
Медийна група България е лидер и при агромедиите – „Български фермер” е водещият и най-авторитетен агровестник в страната. Сайтът www.bgfermer.bg предлага в реално време най-актуалната и точна информация за агробизнеса. Седмичникът „Хоби фермер” е незаменим помошник в двора, вилата и домашната ферма.

Ние издаваме също и едни от най-популярните профилирани списаниия: „Идеален дом”, „Идеален дом DECOR”, „Съвременник”.

TREND, е уникален пътеводител в стила на живот, икономиката и политиката.

„Малкото жилище“ пък е книжна поредица на сп. „Идеален дом“, която от началото на 2018 г. намери своята вярна публика, търсеща много идеи за малко площ в градска среда.

От септември 2018 г. възродихме като луксозно пълноцветно издание списание „Космос“, с което са израснали поколения българи. Подготвяно от екипа на вестник „168 часа“ и уважавани научни експерти, то излиза на пазара всеки месец и се разграбва за дни.

Книгоиздателска къща „Труд” е също част от портфолиото на Медийна група България. Това е запазената територия за високостойностна и непреходна литература.

Чрез своето широкопрофилно портфолио Медийна група България е утвърден партньор за организиране и провеждане на мащабни и авторитетни публични събития и интегрирани дългосрочни кампании с висок обществен интерес и отзвук.

Ние предоставяме на своите читатели автентична, достоверна и обективна информация за новините такива, каквито са!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]