fbpx
Research Image

Advertise BG

Advertise е дигитална агенция, която работи в три основни насоки:

1. Управление на рекламни кампании с цел постигане на конкретни бизнес резултати за клиента

2. Изграждане на нужната техническа, статистическа и репортинг инфраструктура

3. Стратегическо консултиране и обучение.

Агенцията е създадена през 2006 година във Великобритания под името Advertise PPC Ltd от Александър Георгиев и Мелиса Рос, където обслужва малкия и среден бизнес чрез управление на SEM кампании. През 2007 година регистрирахме първия си офис в България под името Адвъртайз БГ ЕООД с идеята да обслужваме чуждестранните клиенти на агенцията. С времето привлякохме и първите си български клиенти и започнахме работа и на българския пазар. Портфолиото от услуги постепенно се увеличи за да можем да предложим на клиентите си цялостни решения за дигитален маркетинг, а портфолиото ни от клиенти постепенно се трансформира и започнахме да работим с все повече големи български и международни брандове.

Към днешна дата все още работим с някои брандове, които са започнали с нас още от самото начало на нашия бизнес през 2007 година, с което много се гордеем.

Нашата мисия е проста – да създаваме дигитални стратегии за нашите клиенти, които им носят реални бизнес резултати, което би им позволило да развиват своят бизнес.

Сайт:  https://advertisebg.com/