fbpx

   IAB България, най-голямото сдружение на медии, агенции, рекламодатели и технологични компании, отговорни за дигиталния бизнес в България на 19 Ноември 2019г. –  избра за свой Председател Радослав Неделчев, Chief Operating Officer, Dentsu Aegis Network.  Втори мандат член на управителния съвет, той има 20 годишен опит в сферата на маркетинга и дигиталните комуникации и приема позицията като отлична възможност да развива дигиталната средата в посока разработване на пълния ѝ потенциал.

Нови попълнения са Димитър Денев, Digital Marketing Manager, A1 Bulgaria, Николай Бойков, Executive Director, Operations at All Channels Communication Group и отново се присъединиха Ангел Искрев, Tворчески директор в proof и Христо Христов, Собственик Ейч Ар Кепитъл

Пълният състав на новия управителен съвет е :

  1. Радослав Неделчев, Dentsu Aegis Network
  2.  Чавдар Димов, Икономедиа
  3. Добринка Стойкова- Парасхаки, guts & brains DDB
  4. Георги Малчев, Xplora
  5. Димитър Денев, A1 България
  6. Зоя Василева, BTV Media Group
  7. Aнгел Искрев, proof.
  8. Николай Бойков, All Channels Communication Group
  9. Христо Христов, Ейч Ар Кепитъл

  Така в IAB България се осигурява представителство на различни отрасли / медии, агенции и рекламодатели/ от дигиталната среда и бизнес.

  Основен фокус пред IAB България ще продължи да бъде популяризирането и спазването на световните IAB стандарти в областта на онлайн рекламата, увеличаването на интерактивния маркетинг, базиран на данни и проучвания, както и развитието на дигиталния пазар в България в тясно сътрудничество с бизнеса и регулаторните органи чрез провеждането на образователни инициативи, които да повишават нивото на компетентност на кадрите в интерактивния маркетинг.

  Председател и членове на Управителния съвет се избират веднъж годишно. На ръководната позиция Председател в сдружението до този момент беше Радослав Неделчев, който изпълняваше длъжността от юли тази година и сега ще продължи официално с пълен годишен мандат.

 

Още новини

Един от членовете на IAB Bulgaria СуперХостинг.БГ разширява присъствието си на Балканите и става част от водеща европейска хостинг група Европейската технологична група Team.Blue е изкупила 100% от собствеността на...
1 2 3 19

Останете свързани с нас

© 2018. IAB Bulgaria. Всички права запазени. Дизайн от Студио X. Разработка от SEOMAX