fbpx
Research Image

IAB Будилник – бизнес закуска 18.03.2021г.

Digital Branding е ключов в днешната дигитална ера. Възможностите са много и затова всички търсим добри практики. Каним ви на 18.03.2021 от 10:00 на IAB Будилник – популярния формат на IAB Bulgaria, на който безплатно и онлайн представяме добри практики през всички участници в индустрията на дигиталния маркетинг

Очакваме ви в Zoom и във Facebook, за да чуете от водещи професионалисти в рамките на 20 минутни презентации конкретни подходи и примери за Creative в Digital.

Темите и лекторите на 18.03.2021 са:

  • Димитър Денев, Business Development Manager, SEOMAX: На кого, какво и защо в дигиталния брандинг? Ефектът върху два бранда!
  • Борислав Карамелски и Христо Донев, съответно – Co-founder & Chief Strategy Officer и Influencer campaign coordinator в Sunday Media: Изграждане на бранд инфлуенс
  • Мариан Найденов, управител, Prodesign: Дигитална трансформация на бизнеса през призмата на Digital Branding

IAB Будилник е надградена версия на формата на бизнес закуските на IAB, които както всички знаем няма как да се случат в оптимален формат. Целта на IAB Будилник е да дава в рамките на ежемесечни събития допълнителна стойност на дигиталната индустрия в България.

Посетителите могат както да чуят презентации с конкретни добри практики и примери, така и да направят и задълбочат контакти с други хора от индустрията – засега виртуално.

Започваме в 10:00, а презентациите – точно в 10:05. Ще имате време за въпроси, а виртуален нетуъркинг можете да правите през цялото време.

Ако сте член на IAB Bulgaria и желаете и вие да участвате с презентация за добри практики, която е полезна за индустрията можете да пишете на office@iabbg.net и на georgi@xplora.bg

Инициативата IAB Будилник е част от приоритетните проекти на Постоянната комисия по събития, обучения и сертифициране на IAB Bulgaria.

Платформа: Събитието е онлайн и се провежда в Zoom, която можете да изтеглите от тук: https://zoom.us

Ако имате затруднения с платформата – можете да гледате livestream в събитието във Facebook

Цена- Безплатно за всички с регистрация от тук: