IAB България е сред официалните партньори на Webit. Festival Europe 2017

webit.festival

 

IAB България и тази година е сред партньорите на Webit. Festival Europe 2017. Всички членове на Сдружението могат да се възползват от отстъпка при закупуване на билети за събитието.

През април (25-26) фестивалът ще посрещне повече от 5000 участници от 80 държави и над 100 лектора. Сред тях ще откриете някои от компаниите на Fortune 500, топ брандове, политици, създатели на едни от най-иновативните бизнеси и най-интересните стартъпи не само в региона, а и в целия свят.

Събитието се провежда под патронажа на президента Румен Радев, кмета на София Йорданка Фандъкова и Европейската комисия. На него ще присъстват и много успешни кметове от страната и чужбина.

Присъствието ви на Webit.Festival ще ви направи част от глобална общност на някои от най-влиятелните хора от 5 континента, които чертаят бъдещето на света.

Срещата с представители на най-високите нива в частния и публичния сектор ще дадат принос за развитието на B2B комуникацията ви и ще подобрят взаимодействието на бизнеса ви с държавните институции.

Лекторите на Webit ще споделят опита си в интегрирането на най-нови технологии в бизнеса, извършването на ефективна дигитална трансформация, оптимизиране на дейността чрез бизнес софтуер и извършването на B2B софтуерни продажби, въвеждане на финансови технологии за подобряване на услугите и уменията, които ще които ще са нужни за кариера в епохата на масовата автоматизация.

Събитията в рамките на Webit се провеждат в три основни направления – Enterprise, Policy и Startups.

В Enterprise ще откриете най-новото от света на маркетинга и иновациите (Marketing & Innovation Summit), дигиталната трансформация (Digital Transformation Summit), големите бази данни и облачните услуги (BigData & Cloud), финансовите технологии (FinTech Summit), интернет на всичко (IoE Summit), поверителността и сигурността (Security & Privacy Summit) и разработването на софтуер (Dev Summit).

По време на Marketing & Innovation Summit ще се запознаете с актуалните тенденции в темите: Advertising (Programatic, Mobile, Video, Native), Brand Strategies, Metrix & Data, Mobile, OmniChannel & Personalisation Strategies и Media & Digital Entertainment.

Конференцията ще ви срещне с хора като Фара Уорнър (Световен редакционен директор на Wall Street Journal Custom Studios), Джейсън Джърчинович (Президент и световен бранд директор на Havas Worldwide), Крис Кларк (Ръководител на креативния отдел на DigitasLBi), Кристиан Ситу (Старши директор на отдела за световен дигитален маркетинг на DHL) и Денис Паркинсон (Световен директор на развлекателния отдел на Telegraph Media Group).