Срокът за подаване на кандидатури за IAB MIXX Awards се удължава

Кои са най-добрите онлайн?

Срокът за подаване на кандидатури за IAB MIXX Awards се удължава

IAB Bulgaria удължава срока за подаване на кандидатури за престижния конкурс MIXX Awards до 5-ти ноември. На 17-ти ноември ще бъдат отличени най-добрите постижения в родния онлайн маркетинг, а събитието се провежда по лиценз на световните MIXX Awards.

Българското издание на MIXX Awards се провежда за втора поредна година и е най-категоричният показател за успех в света на дигиталните кампании. Седемчленно жури ще отсъди кои кампании заслужават са си тръгнат от церемонията с приз, като тази година отново ще има седем различни отличия.

Кандидатите ще се борят за приз в следните категории: “Direct Response and Lead Generation”, “Branded Content”, “Cross Media Integration”, “Video Campaign”, “Mobile”, “Social” и не на последно място – “Brave“.

Само след 20 дни ще научим имената на най-иновативните и успешни онлайн кампании в нашата страна и ще видим интересните презентации на членовете на журито и гост-лекторите на церемонията. Билети за събитието можете да си вземете оттук: http://www.ticketlogic.bg/iab-mixx-awards/28728, а тази година организаторите са обърнали специално внимание на младите – всички студенти могат да си вземат билет на цена от 25лв, като трябва да входа на залата да покажат актуален документ (студентска книжка или уверение).

Вижте наградените в световните MIXX Awards тук