CRIMTAN e най-новият член на IAB България

Crimtan-logo-website Семейството на IAB България се увеличи с още един член след       присъединяването на CRIMTAN – високотехнологична британска компания, разработваща рекламни продукти за поведенческо таргетиране на аудиторията в Интернет.

CRIMTAN разчита на собствени, напълно интергирани рекламен, видео и RTB сървър, DSP и DMP, като адаптиращата се към аудиторията в реално време платформа профилира Интернет потребителите в собствени 31 поведенчески сегмента.

Портфолиото на компанията включва продукти за имиджови и direct response кампании, ремаркетинг и динамичен ремаркетинг. Един от най-новите продукти е HTML5 базираната системата за видео конвертиране и сервиране Reflow, която чрез RTB сървъра позволява дадено видео да се показва на всички видове устройства, таргетирайки избрани сегменти по интереси и която разполага с богати опции за измерване на резултата и ефекта на кампаниите.

CRIMTAN e победител в Red Herring Europe Top 100 за 2014 година и една от десетте британски компании, посочени от Sunday Times Tech Track, като “изгряващи компании, които си заслужава да бъдат следени”. Компанията е в борда на IAB Великобритания и e сертифициран член на Internet Advertising Sales Houses (IASH).