Шестдесет водещи компании ще участват в Interact 2014

banner180X150_fixe-180x145

Шестдесет големи бранда и водещи технологични компании ще вземат участие в годишната конференция на IAB Европа – Interact Congress, която ще се проведе на 20-ти и 21-ви май в Париж, Франция.

Истинско съзвездие от дигитални лидери, иноватори и предприемачи ще бъде част от Interact 2014, който ще премине под надслов “Creating a new era for growth” и ще предложи:

  • пълни данни за приходите на европейската дигитална индустрия;
  • поглед към последните тенденции, свързани с естествената реклама, програмираното изкупуване, видео и мобилната реклама;
  • акцент върху метриките и ключовите индикатори в дигиталната реклама.

Сред лекторите на събитието са: Michael Aidan, Head of Digital & VP Digital Brand Platforms, Danone; James Quarles, Regional Director EMEA, Facebook; Khurram Hamid, Global Digital Media Director, GlaxoSmithKline; Ariel Steinmann, Head of Digital Marketing, BNP Paribas; Didier Barbé, Chief Marketing & Communications Officer, IBM France; и Josh Grau, Brand and Strategy Director EMEA, Twitter.

Конференцията ще бъде предшествана от Майсторски клас за програмираното изкупуване с домакин Microsoft France, който ще се проведе на 19-ти май.

На 20-ти май акцентите в Interact ще са еволюцията на дигиталния бизнес, прогнозите за 2014г., историите на успеха, както и печелившите стратегии, основани на качествено съдържание. Програмата на събитието на 21-ви май ще включва теми като повишаването на ефективността на дигиталните медии и изглаждането на силен европейски пазар.

Престижните награди MIXX Europe Awards, Research Awards и eDay Ranking (за европейска дигитална агенция на годината) също ще бъдат част от тазгодишното издание на Interact 2014.